17 de maig 2007

Hong Kong

Durant les vacances de maig (WuYi, una setmana de festa que tenen els xinos), varem anar a Hong Kong. Quatre dies en una ciutat increïble, la qual a la gent només li sona per les compres que s'hi fan....però que és el que menys vam veure.


Només arribar a Hong Kong ja es nota que no és com la Xina continental...es respira un altre ritme, la barreja cultural, l'anglès com a idioma d'ús més habitual, gratacels uns als costats dels altres, carreteretes com d'scalextric pel mig d'aquestes immenses torres,...(esperem que els "censors" de Xina, que censuren dia si, dia no el blog, no ens el tanquin per sempre més).
Però al mateix temps estàs a 30min de platges "paradisíaques", paratges naturals, poblets de pescadors,...


Hi ha moltes coses que ens van sorprendre, però van ser poques les que vam gravar :( Igualment aquí us deixem el vídeo i algunes fotos!



Hong Kong

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Increíble la ciutat! Ja es nota que és una altra història. Em recorda més a tokio que pekin. Es podria haver rodat el Lost in Translation aquí i no hauria passat res...
I el focs artificials? Què són?

Per cert, si teniu problemes de censura us puc obrir un tunnel ssh al servidor que tinc i podreu navegar tranquilament (una mica més lent)

Salut!

Jou McQueen ha dit...

Bé m'alegra veure que la miereia està tant guapa com sempre i tu portes unes patillarres de deu ni dor. molts records desde stju. apali.

Jou McQueen ha dit...

ah!! també estas precops gabino petons.

Jou McQueen ha dit...

precops = a precios un error.

Xevi ha dit...

Holaa!!

Fede: Doncs a Hong Kong, cada dia, com a atracció, es fan focs artificials! ;)

Joumcqueen: Merci, jeje. La veritat és que ni me'n havia donat compte, però abans m'he mirat al mirall i....Deu nidó! Vagi mlt bé per St.Ju i per la nova casa!!!

Una abraçada!

Carol Cervelló ha dit...

Ei, m'agrada aixo de que cada dia facin focs artificials :)

El que heu dexplicar és què es va prendre l'autobusero aket per conduir tan rapid, pq no sé jo si és l'efecte del video... però sembla que vagi a tota ostia!!!

Molts petons ;)

(Carol i Albert)

Mireia ha dit...

D'efecte del vídeo res! Per lo d'haver estat colònia britànica, conduia per l'esquerra i, per lo de tractar-se de carreteres estretes, podria dir-se que conduia pel mig...i el tio anava volat! I l'autobús vinga a fer bots! La nena que es veu al video i un amiguet seu, que tenia pinta que l'agafaven cada dia, jugaven a saltar d'una banda a l'altre de l'interior del vehicle i nosaltres, com podíem, intentaven gravar el paisatge tropical...que era una passada!

Una abraçada ben forta!

Anònim ha dit...

Uaaauuu, ja tinc ganes d'anar-hi!! I la musiqueta del vídeo se sent pels altaveus de HK? ;)

Aquest agost me n'hi vaig per veure aquestes imatges en directe. Felicitats pel vídeo... però sortiu molt poquet!