24 de març 2007

En agraïment als propietaris de la càmera!

Doncs després d'aquestes dues últimes setmanes, en les que hem estat força ocupats, finalment retornem a l'actualització del blog.

El cap de setmana passat vàrem fer una passejada prop de les torres bessones de Beijing (prop d'on treballa la Mireia), i just el costat d'aquestes, però no a la vista, hi havia un petit barri molt xino!
I avui dissabte hem anat a fer una caminada per l'Old Summer Palace (a 30 min en metro des de casa), per la Qinghua University i pel seu parc tecnològic. La Qinghua és una de les universitats més importants de Xina, i a nivell mundial, és més o menys coneguda....La veritat és que el campus és immens i el parc tecnològic que porta el seu nom tampoc està gens malament!
Pel que fa a l'Old Summer Palace.... ara a la primavera està bonic, amb els seus llacs, alguns arbres florits,...ha estat un passeig molt agradable! A més, avui, ja ha fet dia de primavera, el primer dia que ens hem pogut treure l'abric!!

Aquí us passem unes quantes fotos! ;)

Qinghua Daxue i Old Summer Palace


(Sponsored by Cesc&Vero)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Estava ansiós per posar comentari!
Això de que des de la Xina us bloquegin el blogger em sembla bastant fort! Bueno amics! una abraçada des de un lloc proper als alps!

Anònim ha dit...

Ostres és veritat.. la censura xina, no hi havia pensat! Si voleu us puc montar un proxy http a algún lloc per tal de que us salteu la censura ;)

Bé, que sapigueu que des d'aquí us seguim controlant, eh! i gràcies per les fotus..

Uri

Mireia ha dit...

Bones!! Gracies per escriure :) Doncs resulta que llocs com blogspot, wikipedia i els blogs de yahoo estan censurats a Xina! I fins que no ens han xivat que es pot fer servir una web intermitja per saltar-nos-la (a qui estigui interessat se la diem per mail, que amb aquests xinos poca broma eh!), doncs no podiem entrar al blog! jeje aviat us expliquem alguna batalleta, una abraçada!

Anònim ha dit...

Hola. Estoy en casa. Como estais? Tengo hambre. Mañana calçotada. Ayer salí y llegué tarde a casa. Hoy he trabajado 8h. Fuimos 2 tios de ciclismo y 2 tias de montaña: nada interesante, para bien o para mal. Este es un mensaje telegráfico. Me amais? BYE!

Anònim ha dit...

De res,bones fotos, hi molts xinos. molts records pels xinos el parisins i tota la familia que hi ha arreu del mon, apali doncs fins aviat.
cesc i vero.

Anna ha dit...

Salutacions des de la capi espanyola!

Hola xatus!
Ja veig que tampoc teniu molt de temps per escriure, el que significa que us ho deveu estar passant molt bé, o que teniu molta feina. Estic desitjant acabar el màster i saber si finalment m'envien a Xina. Ojalá Pekín! En fi, només us volia donar records a tots dos. A veure si expliqueu més coses!
Molts petons,
Anna