03 de març 2007

That's Beijing!!!

Aquesta revista que veieu a l'esquerra informa de tots els llocs interessants i curiosos on anar de Beijing i, avui, en un sol dia, gairebé podríem fer una marca de "vist" a la meitat dels que hi apareixen!
Hem quedat al migdia amb el Ferran i la Xelo, una parella catalano-valenciana que porta una pila de temps vivint a aquesta ciutat i als quals vam tenir la sort de conèixer fa dos estius, i el que inicialment era un dinar s'ha convertit en tot un dia amb ells: hem dinat a un cubà, hem passejat per un centre comercial que té un sostre que és una pantalla de tele gegant, hem visitat el "mercat de la seda 2" (on hem comprat 3 pelis i tota la 3ra temporada de "Lost" per menys de 5€), hem berenat a una mena de cafè-biblioteca amb molt molt encant (un lloc ideal per passar la tarda de pluja que hem tingut) i hem sopat a un xinès dels que es menja en "hot-pot" (el que podria veure's com la "fondue" xinesa). Ha estat un dia molt especial i ens ho hem passat genial compartint històries amb ells. Esperem que nosaltres, el proper dia, els poguem dur a algun lloc que encara no coneguin!

Alhora, com feia molts dies que no escrivíem, també us hem de dir que: tenim pis, tenim internet, m'he matriculat del projecte (Xevi), vam anar a un karaoke xino xino, hem anat a un "dinar de negocis" tambe molt a l'estil d'aquí (això ja no era per nosaltres però va ser divertit de veure), vam anar a l'ikea d'aquí, ... en fi, que cada dia fem molts avenços i veiem moltes coses noves!

7 comentaris:

AleXander_BCN ha dit...

Vaia vaia!! pero mira k bien se lo estan pasando nuestros xinitos importados!!

Por lo que veo vuetra estancia en xina está siendo todo lo que esperábais y más, me alegro muchíssimo ^^*

Por aki en barna todo sigue mas o menos =. Eso sí, este martes el barça se juega la champions frente al liverpool!! Oye! no podréis acceder al mítico canal xino ese donde se pueden ver todos los partidos?? (seguro k desde alli no hy lag de tiempo :P)

En fin, deportes a parte, trelles está a punto de encontrar piso para irse cn imma a vivir (madre mía con lo bien k se está en el hotel de papá y mamá... --! )Albert sigue currando en lo mismo aunk cada vez le coge más gustillo a usar el corolla para subir y bajar. Sergio sigue disfrutando cn el español de sus amores ahora k aún le puede dar alegrías en la UEFA.

Ah! me olvidaba! laura ha hecho prácticas cn los niños en un cole del raval y ... HA SOBREVIVIDO!! Kien lo iba a decir... xD.

Del resto, más de lo mismo. Vease: seguimos =.

Weno mis niños, espero k no os estreséis cn el idioma y un abrazo para xevi y un besazo (sin lengua xevi tranki...) para mireiona!

Pd1: Currároslo y compradme la serie de TRANSFORMERS en inglés pleaaase!!! (os la pago toda!)

Pd2: Ánimo cn el proyecto Xevi!!
Pd3: Venga a x todas cn esa entrevista de trabajo mire!!!

Anònim ha dit...

Ostres nanos!! integrats del tot veig!
Segur que ja s'us comença a engroguir (quina paraula!!) la pell a allargar-vos els ulls...



Allez cuideuvos!

Anònim ha dit...

No m'agradaria deixar passar el tema karaoke:

http://www.farmaestilo.com/catalogo/default.php?idCategory=20&idSubCategory=78

Anònim ha dit...

Bones de nou nois!

Ja veig que seguiu en plena forma, eh :) me n'alegro..

Apa, jo us deixo.. que avui vaig de cul que m'he de fer la bossa.. que demà marxo a Liverpool, a veure si tenim sort!

Ciao!

Xevi ha dit...

Bones!!!

Alex: Doncs si que es poden veure el mítics canals xinos, no esta mal, llàstima que amb la diferència horària, sempre jugui a les 3-4-5h del matí :(
Avui contra el Liverpool potser....ens el mirem ;)
L'altre dia vàrem comprar mitja tercera temporada de Lost, ja buscarem els TRANSFORMERS ;)
Que vaya muy bien por ahí!!

Ori: A la Mireia ja li han dit un parell de cop, a més, dos xinos, que sembla xina....A mi encara no m'ho han dit. (Encara no estic adaptat del tot...jeje).
Ahhh, gràcies pel tema karaoke, el pròxim cop en compraré per tots els que anem a cantar, i quan em toqui cantar els hi donaré, com a favor...tranki, per tu també en compraré!!! ke cabron ;)

Uri: Quin bon rollo anar a Liverpool....quina enveja! Sort!

Alfons ha dit...

Benvolguts Xevi i Mireia, des de l'altra banda del món, us dic que si feu salts em tremola el terra, i que no en són pas pocs a Xina com per ara anar perdent catalanets i catalanetes, s'ha de ser políticament correcte, per aquelles contrades, que a mi em resultaren tot un descobriment, a la vegada que terres inhòspites, per mi que no sé del tot si sóc europeu, però sens dubte molt provincià, o de les distàncies curtes. De xinesos i xineses, això del políticament correcte és un rotllo, n'hi ha molts, així que no us encargaré pas traslladar records a en Kin Plo Hofa, ni tampoc a la Gin To Nic, sé que són molt dolents, però no tinc la tarda inspirada, que és clar em vaig trobar una tarda de tempesta, i la noieta en una barra de bar. Per aquí tot bé, més enllà de la nostàlgia de la vostra veu, presència i gest. Molts records i abraçades, Gemma i Alfons.

Xevi ha dit...

Eiii!!
Doncs la veritat que si que intentem ser políticament correctes, no fós cas! A més, veient que aquí tot es soluciona per "guanxis", o altrament dit contactes, s'ha de vigilar amb qui tractes ;)
De moment per aquestes terres llunyanes tot va molt bé, de fet no ens esperàvem que anés tan bé!!
Alfons, si la teva recerca et porta a terres xineses, ja hem localitzat la biblioteca nacional ;) (deu estar tot en xino...)
I Gemma, d'autobusos en falten per aquí, sobretot amb bon gust! ;)
Una forta abraçada pels dos!