27 de desembre 2006

Afectats per Kim Ki-Duk

A les portes d'anar a Xina, i després dels crits d'ànim (o exigències) que hem rebut per a començar a escriure alguna cosa, ens hem decidit a compartir amb vosaltres la nostra experiència més recent.

...

El tema és que ahir vam veure Time, la nova pel·lícula del coreà Kim Ki-duk. Sense voler ofendre al meu germà, podríem resumir el film en una mena de Romeo i Julieta però amb operacions estètiques pel mig (no explico més, aneu-la a veure). D'alguna o altra manera, els diferents missatges que devia transmetre la pel·lícula ens han anat afectant i per això, avui al matí, hem decidit que faríem un canvi de look. Ara bé, nosaltres, menys ambiciosos i més curts de diners, on hem anat és a la perruqueria (i ni les pintes dels dependents ens han fet enrere!). El resultat deixem que l'intuïu per les imatges...

S'acomiaden la nena bolet (recordeu al Dr. Slump...la horrible nena del tricicle que deia "bonaminyonabonaminyona..."? Doncs si em veiéssiu per darrera...) i el "erase un hombre a unas patillas pegado...".

Una abraçada!

12 comentaris:

Jou McQueen ha dit...

temps enrere penso que queda, d'aquell qui un dia va anar sense patilles, ben mec. apali bon any.

Xevi ha dit...

Doncs ara les he escurçat una mica, a més asimètriques, però com a mínim això té solució, que la pobre mireia.... ;)

Anònim ha dit...

comentari a la nena bolet:
la foto esta molt be, molt guapa, original i sexy,llastima que falti una part de la teva bonica cara, que tremoli la kate moos.
Al patillero, que dir ja no sapiga, nomes recordar que ha sigut tot un èxit, el canvi de look.
sobre el text, celebrar la vostre inaguracio, recalcant que l'inici es molt "fotogramas" ha seguir publicant, el proxim firmat pel patillero.un petó...

Anònim ha dit...

No serà tant! Per cert, la nena bolet, si no té tricicle, encara és a temps a demanar-ne un als reis (millor que sigui plegable, així se'l podrà endur a Xina! I de dues places, que tingui lloc pel curres).

Mireia ha dit...

jajaja doncs demanaré un tricicle gegant (que hi capiga tb la viki que és millor que una àvia apujant l'autoestima!) i segur que me'l portaran perquè...he estat una bonaminyonabonaminyona... ;) Ah Jordi! El tió-xevi m'ha regalat una gralla, tu en saps de tocar-la?

Piter ha dit...

jaja

aixi que ja heu començat un blog i no aviseu eh... jeje. Sort que a la vila del pingui les noticies volen.

Apa vagi b, que ja falta menys!!

好了,我走了。

Mireia ha dit...

jajaja no sé per què hem estudiat tants mitjans diferents de telecomunicacions...el més eficaç i ràpid, sens dubte, és dir-li alguna cosa a algú del departament ;) me n'alegro que hagis entrat. Per cert!!! una amiga dels estudis d'àsia oriental et coneix, es veu que va estudiar a la teva mateixa escola a Girona... (quiseràquiserà...??). una abraçada

Anònim ha dit...

Quin goig que feu els dos! He vist a la Mireia en persona i confirmoq ue el canvi de look l'afavoreix.

Anònim ha dit...

per cert soc lori

Piter ha dit...

Ostres... aixi que algu de Girona que anava a la Salle ? buff.. doncs ara mateix entre la multitud de penya que erem.. no em ve al cap qui podria ser...

Aps.. per altra banda, avui estava escalant amb un company i l'han trucat oferint-li una entrevista de feina per anar a la xina, que sembla ser que si l'agafen hi anirà... ultimament.. tothom parla de xina!!! ja veuràs com tard o d'hora et surt alguna oportunitat.

Per cert.. Bac Valves (empresa de figueres) segons m'han dit s'expansiona cap a la xina... no se si ja hi son o es projecte de futur, pero pots provar..

Apa.. buff. quin comentari més llarg!!

Mireia ha dit...

merci ori!! (si hagués sabut la de piropus que diu la gent per aquí hagués muntat el blog abans!). M'han dit que ja no ens veurem abans que marxis...però sempre ens quedarà París! (el dia 25 ens tens allà).

pere...això que a la gent la truquin fent-li ofertes perquè sí per anar a Xina és normal?? (em començaré a frustrar). No li podries extreure al teu company el nom de l'empresa que li ha fet l'oferta...? Potser ell no hi podrà anar...(farem que sembli un accident... ok?)

Vilaseca ha dit...

Eh, que jo (de moment) només ho he dit al Piter (tot i que em moria de ganes de fer un mail d'aquells que fan història). Però he deixat els honors per la noia bolet. Jo de tu m'afanyaria, que de la vila del pingüí al lab hi ha molt poc...
Quan podrem saber si totes aquestes floretes que et tiren són certes?